Pui cu salvie

de Miha in Pui, 17 Iun 2010 | 5363 vizualizari

COMENTARII (15)

CARMENICA 1

17.06.2010, 13:26

Miha,scuza-ma dar am sesizat asta:
http://delly.garbo.ro/articol/Retete-culinare/5726/Chiftelute-de-cartofi-cu-cascaval.html ! Prietena "gurita1809" !Am lasat un comentariu la reteta!
Ia legatura cu redactia!
Sper ca nu te superi !
Reteta e de nota maxima,5 furculite de la mine !

Rocsi 1

17.06.2010, 14:08

bun bun puiul asta

Miha 1

17.06.2010, 14:41

Multumesc Carmen! "Gurita" aia e doar o mare nerusinata.

Miha 1

17.06.2010, 14:41

Da Rocsi, este bun!

Laly 1

17.06.2010, 14:44

Ce bine arata.Stau si eu la coada pentru o portie

Miha 1

17.06.2010, 14:58

Laly, n-ai prea mult de asteptat, ca nu e coada prea mare. )

silvi0ara 1

17.06.2010, 15:45

Inseamna ca am ajuns bine.

mena29 1

18.06.2010, 00:25

chiar pe gustul meu

Sylvia 1

18.06.2010, 11:07

Excelenta nota maxima si eu sunt mare fan salvie , am pe balcon un ghiveci cu salvie si o folosesc foarte des la fripturi are o aroma excelenta.

Bunica 1

18.06.2010, 22:58

Super !

Miha 1

18.06.2010, 23:34

Multumesc! Multumesc mult tuturor de aprecieri si furculite!

epurasha2bb 1

22.06.2010, 18:30

mmmm, asta e pe gustul meu, imi place mult puiul cu salvie, delicios si arata tare bine!

Miha 1

23.06.2010, 22:45

Multumesc Roberta!

Adinacarla 1

24.06.2010, 18:21

elena1988 1

25.03.2011, 12:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari