Pui cu rozmarin,avocado si usturoi

de vero_closca in Pui, 20 Oct 2010 | 6650 vizualizari

 

baietilor mei le place la nebunie acest preparat fraged si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg cartofi mici roz
  • 1 lamaie
  • 1 avocado mai verde
  • 2 crengute rozmarin
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • chilli
  • 1 ceasca supa de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu rozmarin,avocado si usturoi:

se curata carnea,cartofii si se spala.

se curata usturoiul si avocado.

carnea se impaneaza din loc in loc cu catei de usturoi si frunzulite de rozmarin.

intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii si carnea,se presara cu sare,piper si chilli iar deasupra lor se pun felii de lamaie si avocado.se toarna supa de pui,se acopera cu un capac sau cu folie de aluminiu si se da tava la cuptor pt 45 de minute.cand expira timpul se indeparteaza folia si se mai lasa 5-10 minute sa se rumeneasca dar foarte putin.

carnea si cartofii astfel preparati ies foarte fragede...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rozmarin,avocado si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitzele crocante