Pui cu orez si ciuperci la cuptor

de Valclaudia in Pui, 21 Iun 2015 | 3586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (eu am avut o pulpa intreaga si 2 ciocanele)
  • 2 linguri de ulei masline
  • 1 conserva ciuperci feliate
  • 2 ardei grasi
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 gr. mix orez Panzani
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu orez si ciuperci la cuptor:

Curatam pulpele de piele, le clatim cu apa rece.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intr-o forma de yena asezam ciupercile scurse din conserva, apoi pulpele de pui asezonate cu sare si piper macinat dupa gust.

Turnam sucul de rosii peste carne si ciuperci, apoi adaugam ardeiul taiat bucati si uleiul de masline si dam tava la cuptor pentru 15 minute.

Adaugam mixule de orex si lasam la cuptor mancarea pana se umfla orezul, presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu orez si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu brocoli