Faptul ca nu sint acasa sa ma pot 'destrabala" asa cum imi place fac ce pot si cum pot ,azi am incercat sa merg mai mult pe varinta de acasa ,cu un picut de combinatii de ale lor ,satisfactia a fost mare ca a mincat mosulica totul ..si m-am bucurat tare mult ..combini cum vrei dar sa iasa bun la gust si aspect sa aibe evident ..
Am spalat pieptul de pui si l-am taiat felii. L-am dat deoparte si am curatat zarzavatul si cartofii. Am tocat ceapa si morcovul marunt si le-am pus intr-o cratita cu ulei la calit un picut, numai sa-i schimbe gustul, apoi am adaugat pieptul de pui si l-am lasat sa se "joace" 5-6 minute cu ceapa si morcovul, amestecind sa-l intorc pe ambele parti. Am adaugat un pahar de apa calduta si cubul de knorr si am lasat 10 minute la fiert la foc moale, apoi am adaugat tija de telina si cartofii. Am potrivit de sare si piper, am pus foaia de dafin si am mai lasat sa fiarba 10 minute, apoi am adaugat pulpa de rosii si dovlecelul. Am mai lasat 10 minute la fiert, apoi am asezonat cu frunze de patrunjel.
Si mancarica este gata. Pofta mare!
1
Se poate servi cu diverse salate sau muraturi
2
merge si un ardei iute murat sau ca atare