Pui cu mustar si cus cus

de Miha in Pui, 18 Dec 2010 | 5499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • 2 linguri mustar
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • cimbru
  • 3-4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru garnitura:
  • 250 g cus cus
  • 50 g unt
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mustar si cus cus:

Mustarul il amestecam cu usturoi si celelalte condimente, apoi cu uleiul formand o pasta ca o maioneza. Cu aceasta pasta ungem carnea, pe care o invelim in folie si dam la frigider pentru cel putin 1 ora. Scoatem carnea din folie si o punem intr-un vas termorezistent. Dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste si carnea este bine patrunsa.

Intr-o tigaie teflonata prajim usor cus cus-ul in unt topit. Amestecam continuu cu o lingura de lemn. Turnam deasupra 2 cani cu apa fierbinte (cat sa se acopere pastele), acoperim cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana scade tot lichidul. Se potriveste gustul de sare si piper. Cand este aproape gata se pun usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mustar si cus cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Miha 1

20.12.2010, 10:09

"As veni si eu la tine fuga-fuguta, dar cred ca trebuie sa-mi gatesti o saptamana, ca-i lung drumul " Eu zic sa-ti faci bagajul pentru 1 luna, daca tot bati atata drum macar sa stii o treaba.

Miha 1

20.12.2010, 10:11

Mona Giuliana Motanele ( iti plac pulpitele, ha? )

mena29 1

25.12.2010, 14:06

ce buneee!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac cu legume