Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 31 Mai 2019 | 2216 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"
 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • felii de coppa ( se poate folosi sunca, bacon, ceea ce doreste fiecare)
  • frunze de busuioc
  • cascaval delaco
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se curata, se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, se taie si se condimenteaza pe ambele parti.

Se pune o frunza de busuioc, felii de coppa si felie de cascaval.

Se inchide pieptul de pui cu scobitori si se pun intr-o tava pe hartie de copt, in cuptorul preincalzit.

Se intoarce dupa 20 minute si se lasa pana se rumeneste deasupra.

Se serveste cu orice garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu coppa si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu bacon