Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante

de r3nat02006 in Pui, 14 Ian 2013 | 11078 vizualizari

 

O reteta de cartofi prajiti fara a folosi ulei

 

INGREDIENTE

  • 750 gr cartofi
  • 2 pulpe pui
  • 150 gr pesmet
  • 15 gr chili
  • 10 gr sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante:

Cartofii se curata si se taie in bucati potrivite la grosime iar apoi se pun la fiert intr-o cratita. Pulpele se spala si se pun 15 min in apa care a ajuns la temperatura de fierbere. Dupa ce cratita in care sunt cartofii a ajuns la temperatura de fierbere, aceasta se mai lasa 10 minute pe foc iar apoi se scot cartofii se scurg de apa si se pun intr-o cratita uscata peste care se adauga pestemetul, sare, chili si orice alte condimente doriti. Se rotesc bine cartofii cu o spatula prin amestecul obtinut iar apoi se aseaza in tava de cuptor. Pulpele se scot din apa dupa timpul scurs si se presara peste ele aceiasi compozitie de sare , pesmet si chili.Apoi se pun peste cartofi si se introduc in cuptor la 180 grade pentru 40-50 min.  

Pofta buna

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti fara ulei cu copanele picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor