Pui Chimichagas

de elucubratiiculinare in Pui, 5 Mar 2013 | 7639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapă tocată,
  • 500 g piept de pui,
  • 5 căței de usturoi,
  • 2 lingurițe praf chilli,
  • 1 conservă cu roșii în suc,
  • 150 g brânză Cheddar,
  • 4 tortillas,
  • 4 linguri ulei de măsline,
  • sare,
  • piper verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Chimichagas:

Se încinge uleiul într-o tigaie și se adaugă carnea de pui tăiată cubulețe de 2-3 cm. Adăugăm ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, praful de chilli și se amestecă cu o lingură de lemn din când în când pentru vreo 15 minute. Adăugăm roșiile tocate împreună cu sosul lor și mai gătim pentru alte 10 minute. Condimentăm cu sare și piper verde. Tragem tigaia de pe foc, adăugăm brânza Cheddar rasă și amestecăm.

Deschidem foaia de tortilla și punem o pătrime din compoziția cu pui în mijloc după care aducem marginile spre centru făcând un portofel, care se întoarce. Se pun într-o tavă unsă cu ulei, se ung și pachețelele cu ulei și se dau la cuptor pentru 15 minute la 180 grade C.

Servim cu salată verde și un sos de maioneză cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Chimichagas" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu carne de pui si ciuperci