imi plac pastele...dar stiti deja asta...
Dupa cum am zis, imi plac pastele, dar mai ales preparate dupa reteta de Pui aromat cu smantana si paste.
Se taie pulpele in doua fiecare si se pun cam 10 min sa fiarba separat intr-o cratita, cat sa iasa toata spuma din ele...
Separat intr-o cratita se caleste ceapa si ardeiul putin apoi se adauga rosia taiata cubulete si apoi pulpele...se sareaza dupa gust, se pune apa cat sa acopere totul si verdeturile.
Se lasa sa fiarba pana e gata.
Se face un sos din smantana si amidon cu supa de pe carne si dupa ,se toarna peste carne se alege sosul.
Se mai lasaa doar 2 clocote si se stinge focul.
Se presara si patrunjel verde deasupra.
pastele se fierb separat in apa cu sare si putin ulei, se scurg si se pun in farfurii, apoi se adauga pulpitele cu sos...
pofta buna.!
Cu siguranta o sa va placa reteta mea de Pui aromat cu smantana si paste.