Intr-o cratita adaugam apa,zaharul si untul,punem pe foc pana ce se topeste untul,
Amestecam faina cu sarea si o adaugam deodata.
Amestecam energic pana devine omogen,lasam sa se raceasca dupa care adaugam 1/2 din ouale batute cu furculita,amestecam energic pana ce se omogenizeaza,adaugam restul si amestecam bine.
Cu ajutorul unui posh formam mici bilute in tava unsa cu ulei.Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,
Lasam sa se raceasca in cuptor cu focul oprit.
Inghetata-intr-o cratita batem galbenusurile cu zaharul,adaugam treptat laptele fierbinte,adaugam smantana si se pune pe foc pana ce se ingroasa ca o budinca.Stingem focul,adaugam ciocolata rupta in bucatele si amestecam,
Lasam sa se raceasca dupa care o punem in congelator,amestecand din cand in cand,
Intr-o cratita adaugam ingredientele pentru glazura si punem pe foc mic pana ce se omogenizeaza
Umplem gogosile cu inghetata si decoram cu glazura de ciocolata.