Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 5648 vizualizari

 

M-a pus fetita mea sa-i fac salam de biscuiţi, reţetă cu nuca si cu aceasta ocazie mai am o reteta de pus in concurs. Reteta a suferit modificari fata de cum o am notata in agenda, iar acum am pus cinci linguri de zahar, dar dupa gustul meu ar mai fi trebuit vreo doua, asa ca la ingredientele folosite am scris 7 linguri de zahar. Rahatul nu cred ca a mai fost in cantitatea pe care am scris-o pentru ca am avut doi pofticiosi care au mancat din el; iar la ruptul biscuitilor si la spargerea nucilor am avut un mic ajutor.

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuiti simpli;
  • 400g rahat;
  • 100g nuci;
  • 500ml lapte;
  • 7 linguri zahar;
  • 3 linguri cacao;
  • 50g margarina;
  • esenta de rom.
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca:

-  

Se Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca. Se rup biscuitii, iar rahatul se taie bucatele. Se sparg nucile si se rup in bucati mici. Celelalte ingrediente se dau in clocot, dupa care se toarna peste biscuiti, nuci si rahat, dar dupa ce s-au racit putin. Toata compozitia se aseaza peste o folie, se ruleaza si se da la rece. Se serveste cand se incheaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sekerpare - fursecuri insiropate