am mai facut profiterol...dar acum aveam pofta si de ciocolata....
mai inatai am facut budinca si am dat-o la rece.
am batut trisca spuma tare.
am batut si albusurile cu 3 lg zahar , la fel spuma tare
cand s-a racit budinca am amestecat-o cu spuma de albusuri si 3 sferturi de frisca.
am umplut bigne-urile cu o forma de prajituri, intepand din doua parti fiecare bigne pt a se umple bine.
am lasat deoparte.
am topit apoi ciocolatile cu o lg de unt si lapte, cam 50 ml, depinde...cam cat sa iasa o glazura potrivita...nici tare nici prea subtire.
cand s-a racit suficient sa pot suporta la deget, am luat fiecare bigne si l-am tavalit prin glazura bine.
am pus pe platou si am lasat la frigider pana azi .
se serveste in cupe , cate trei bigne-uri , un strat de inghetata si deasupra frisca, cu toping de caramel.
pofta buna!