Pregatirea icrelor negre, pentru consum

de Ina in Peste, 27 Ian 2012 | 40603 vizualizari

COMENTARII (23)

alldaycooking 1

27.01.2012, 15:06

Bine de stiut!

Ina 1

27.01.2012, 15:10

da, ca si eu ma uitam la ele... Soacra-mea zicea ca nu-s icre, sunt mate, ca prea erau...verzi

Ina 1

27.01.2012, 15:11

Dar DA, icrele crude, pana sa le punem in saramura, au tenta verzuie

La Ancuta 1

27.01.2012, 15:20

RuxyRux 1

27.01.2012, 16:29

Arata extraordinar, eu nu pap dar te apreciez maxim!

Ina 1

27.01.2012, 16:37

Multumesc, Ruxy

iry-gabriela 1

27.01.2012, 17:24

interesant

Miha 1

27.01.2012, 18:10

Ahaaa...deci asa...

mamaieelena 1

27.01.2012, 18:24

mai dar,scuze de intrebare cat de mare a fost cega ?ca dupa cum se vede icre au fost foarte multe oricum multumesc pentru reteta

Ana_Maria269 1

27.01.2012, 18:29

super!!!

Ina 1

27.01.2012, 18:33

icrele alea sunt de la 2 pesti: unul de cca 2 kg, celalalt de vreo 3,5

Ina 1

27.01.2012, 18:34

Daca stia femeia aia ce vinde, nu vindea cu 12,5 lei / kg ...

lia maria 1

27.01.2012, 19:08

ce noroc pe tine Ina super faine si multe

Ina 1

27.01.2012, 19:15

Lia, spre necazul meu,n-au ramas prea multe, scurse Cea mai mare parte din ce-i acolo se arunca, bobite sunt putine

Panacris 1

27.01.2012, 19:17

Intradevar esti mare specialista in preparatele din peste

Ina 1

27.01.2012, 19:42

nuuu, nu-s deloc specialista ( gen ... Medi' sau mihaelar63 )
Atata timp cat la noi pestele este , uneori, la discretie,incerc doar sa nu ma fac de ras

Mitinita 1

27.01.2012, 20:10

voi ati dat peste vreo comoara in gradina ce bine arata cand sunt asa proaspete

mirela0911 1

27.01.2012, 20:49

silvi0ara 1

27.01.2012, 21:23

Bravo Ina.

Ina 1

27.01.2012, 21:34

danakarin 1

27.01.2012, 21:56

caviar!!!

Lau 1

28.01.2012, 12:01

interesat

jolygina 1

29.01.2012, 12:10

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu jambon si icre negre