Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise

de iry-gabriela in Prajituri, 27 Iul 2012 | 19909 vizualizari

 

...chear nu stiam cum sa o numesc,pentru ca nu este nici chec,nici tarta,este ceva dulce ce am dorit sa fac din laptele batut care era in frigider si nu il mai manca nimeni.Si sincer nu prea vroim nici sa-l arunc.Am amestecat intr-o doara toate si a iesit aceasta prajitura.

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte batut,
  • 4 oua,
  • o cana de zahar pudra,
  • 1 1/2 de faina,
  • 6 linguri de nuca de cocos,
  • 6 linguri de gris,
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • un praf de copt,
  • ulei de uns tava
  • dulceata de caise( reteta proprie.)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise:

Nu m-am obosit sa separ ouale, ci le-am pus impreuna cu celelalte ingrendiente, in afara de dulceata de caise. Mi-a iesit o compozitie identica smantanei pe care am asezat-o in 2 tavi care le-am uns cu ulei si le-am tapetat cu faina. inainte de a baga tavile la cuptor am adaugat dulceata de caise deasupra. Am tinut tavile la cuptor 50 de minute la foc mediu. Dupa ce le-am scos le-am pudrat cu zahar pudra si am asteptat sa se raceasca sa o pot felia.

Poftiti la ceva dulce cu ce avem prin casa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si furcte