Prăjiturele pentru micul dejun

de diaconta in Prajituri, 18 Sep 2012 | 8025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri iaurt
  • 5 linguri faina
  • O lingura cacao
  • ¼ lingurita praf de copt
  • Vanilie
  • Sare
  • Zmeura,coacăze roşie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjiturele pentru micul dejun:

Am mixat ouale cu zaharul .Am adaugat uleiul,iaurtul si faina amestecata cu sarea si praful de copt.Am luat  putina compozitie si se amesteca cu cacao.

Am folosit vasele de ramekin’s pe care le-am uns cu putin unt.

Am pus compozitia cu cacao pe fundul vaselor,apoi am pus compozitia alba.Am pus coacaze roşie si zmeura si inca putina compozitie cu cacao.

Am pus la cuptor pentru 35 de minute.

Verificati cu o scobitoare daca sunt coapte.La mijloc se vor coace mai greu.

Le-am pudrat cu zahar si au mers de minune cu o cana de lapte.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjiturele pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu cacao (reteta video)