Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,iar cand compozitia se intareste adaugam zaharul putin cate putin,apoi galbenusurile amestecate cu uleiul si din nou mixam.
Cand compozitia s-a omogenizat bine adaugam laptele si amoniacul ( il stingem o lingurita de otet),mixam in continuare.
Faina o punem in ploaie si mixam bine. Cand totul este omogen punem tava de aragaz unsa cu ulei si tapetata cu faina,apoi punem in cuptorul incins timp de 40-45 minute.
SIROPUL:punem intr-un ibric impreuna cu apa,zaharul,cacao,margarina si lasam sa fiarba timp de 10min la foc mic.Cand siropul se mai raceste adaugam esenta de rom.
Prajitura o scoatem din cuptor si o lasam timp de 10 min apoi taiem prajitura si punem siropul peste prajitura.Lasam sa absoarba siropul apoi putem orna, apoi asezam pe platouri.POFTA BUNA!!!
Putem orna cu nuca macinata sau nuca de cocos