Briose din albusuri cu nuca de cocos

de Valyvalentyna in Prajituri, 20 Iun 2014 | 4058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri,
  • 8 linguri zahar,
  • 7-8 linguri de faina,
  • 1 esenta vanilie,
  • 5 linguri de ulei,
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 praf de copt
  • . Pt. Umplutura:
  • 1 albus de ou,
  • 4 linguri de zahar,
  • 50 gr nuca de cocos,
  • 3 linguri de lapte.
  • Zahar pudra pt. pudrat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose din albusuri cu nuca de cocos:

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare apoi adaugam zaharul si mixam pina devine o spuma lucioasa, in continuare adaugam pe rind uleiul, zaharul vanilat, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt si putin cite putin incorporam in compozita de albusuri amestecind usor de jos in sus. Intr-un bol adaugam albusul, nuca de cocos si zaharul, laptele omogenizam bine. Ungem formele de briose cu ulei  adaugam o lingura din compozitie si  una de umplutura apoi mai punem una tot de compozitie {cit sa acoperim umplutura}. Bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt 25 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose din albusuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose din albusuri cu cafea