Blatul 1-se framanta toate ingredientele , se imparte compozitia in 2 si se intind 2 foi care se coc pe dosul tavii. Blatul este copt cand se rumeneste usor.
Blatul 2: 4 albusuri se bat spuma cu un praf de sare, peste care se adauga 5 linguri apa treptat. 8 linguri de zahar, galbenusurile si faina treptat, aromele. Se coace in aceiasi tava in care s-au copt si foile. Se coace pana trece testul cu scobitoarea.
Crema-se fierbe la baie-marine laptele cu zaharul si faina. Cand s-a ingrosat trebuie sa ramana o dunga cand dai cu lingura. Se adauga zeama de la lamaie, untul si zaharul vanilat.
Asamblarea-se pune o foaie cacao -se unge cu crema - se adauga blatul 2 -se unge cu crema -se adauga ultima foaie de cacao. Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu ce glazura doriti. Se lasa 24 ore la frigider dupa care se taie.