Prajitura Teo - pt Andu

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 21 Iun 2010 | 6333 vizualizari

 

am vazut ieri prajiturica asta la Roberta, iar azi i-am facut-o si eu printisorului meu mic si drag, inca nu s-a trezit, dar sper sa-i placa, ca mie una imi place :d :)):))
roberta ms de reteta

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de mar
  • un sfert de banana
  • 7 biscuiti
  • un cub mic de unt
  • o lingurita branzica slaba de vaci
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Teo - pt Andu:

Curatam , marul si banana de coaja si le taiem cubulete mici.

Cu o furculita pasam biscuitii, pana devin pesmet, dupa care ii framntam cu untul.

Ungem o forma termorezistenta cu putin unt, punem un strat de biscuiti ( cam jumatate din compozitie), marul si banana taiate cubulete, branzica si dam la cuptor pana se coc fructele, dupa care punem si restul de biscuite peste si mai dam inca vreo 10 min la cuptor.

Scoatem de la cuptor si lasam sa se racoreasca putin, apoi rasturnam prajiturica pe o farfurioara.

 

TIPS-URI

1

eu am facut intr-o forma micuta scoica, nu stiu exact cati cm are, pt a vedea daca ii place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Teo - pt Andu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si mere cu caramel