Prajitura "Tavalita"

de jolygina in Prajituri, 1 Iun 2010 | 6973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100g unt
  • 300g zahar
  • 1 ou
  • un plic praf de copt
  • 2-3 linguri de miere
  • 400g faina
  • 300ml lapte
  • 2 linguri de cacao
  • glazura
  • 20g unt
  • 200g zahar
  • 50 g cacao
  • 80g rom
  • 20linguri lapte
  • 150g fulgi de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Tavalita":

Se topeste untul se amesteca cu zaharul si oul pana se omogenizeaza bine,se adauga mierea ,laptele si la sfarsit faina cu praful de copt si cacaoa.

Se da la cuptor la foc moderat timp de 30-45 min

Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca si se taie in forma patrata

Glazura:

Se topeste untul impreuna cu zaharul si laptele pana se topeste. La sfarsit se adauga cacaoa si dupa ce am luat de pe foc compozitia adaugam romul

Se trece fiecare cubulet de prajitura prin sosul de cacao dupa care se trece prin fulgi de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Tavalita"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada rebela razvratita RRR