Am luat si eu Rama mit butter si cum am luat am stiut ce vreau sa fac. Am facut prajitura copilariei mele. Mama mea facea in fiecare an de Craciun. Am aflat caietul de prajituri al mamei mele (noroc ca l-a uitat la mine acasa) si am luat reteta de acolo. Desigur am personalizat-o un pic si pentru ca e prajitura copilariei mele am facut-o mai de copii.
Eu am pus untul si l-am mixat cu zaharul, in alt castron am amestecat oua peste care am pus untul cu zahar, esenta si dupa faina si laptele si am mixat incet, am adaugat praful de copt si am mai mixat un pic si am dat-o la cuptor preincalzit la 180*C.
Pentru glazura am topit untul intr-o craticioara pe aragaz, am adaugat zaharul si laptele si am lasat pana s-a topit zaharul, am adaugat Nesquik si cacao si am lasat-o 2 minute la racit.
Dupa ce s-a racit blatul, l-am taiat cubulete si l-am inmuiat in glazura si l-am tavalit prin cocos. Prajitura e gata si va astept la o portie!