Blat:
Crema:
Jeleu:
Se bat albusurile cu apa,adaugam zaharul,apoi dupa ce zaharul s-a topit adaugam alternativ cate o lingura de ulei si un galbenus.
Praful de budinca se amesteca in compozitie usor,apoi faina si praful de copt.
Blatul se coace in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt 40 min.
Dupa ce s-a copt,se scoate din tava,se lasa la rece,apoi se sectioneaza pe jumatate.
Crema:Budinca se fierbe,se acopera cu folie alimentara si se lasa sa se raceasca.Cand este rece,se mixeaza 2-3 min,se adauga frisca si se mixeaza in continuare pana se obtine o crema pufoasa.
Ciresele(intrega cantitate-600 gr) se pun la fiert cu mustul si zaharul 10 min. Se scot o parte(400 gr) iar restul se lasa in must si se lasa sa se racoreasca.Gelatina se hidrateaza in 2-3 linguri de must si apoi se adauga in mustul caldut.
Peste prima foaie punem crema peste care care asezam ciresele scurse bine si racite.
Punem a doua foaie peste care punem compozitia de must care este aproape rece.
lasam sa se racesca complet si jeleul sa se inchege bine.