Inspirata de Timea. Foarte buna a fost.
Capsunile se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare sa se scurga de seara pana dimineata.
Se unge o tava termorezistenta cu unt. (diametrul de 26 cm)
Biscuitii se sfarama in robot si se pun in tava uniform pe toata suprafata.
Peste biscuiti se pun capsunile intregi (ale mele erau mici) si se stropesc cu 5-6 linguri din zeama lasata de capsuni.
Se presara cu 2 linguri de zahar si zaharul vanilat.
Intr-un castron se mixeaza margarina la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat.
Se adauga cate un ou mixand in continuare pana le punem pe toate.
Se adauga grisul, laptele si la final faina amestecata cu praful de copt.
Compozitia obtinuta se pune peste capsuni si se niveleaza.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.
Se face testul cu scobitoarea.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit 10 minute.
Se rastoarna pe un platou si se lasa la racit.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Se feliaza si se serveste cu capsuni proaspete.
Pofta Buna!