Prajitura Rapida Cu Mar

de Valyvalentyna in Prajituri, 18 Iun 2014 | 2937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mar mai maricel,
  • 6 oua,
  • 11 linguri de zahar,
  • 6 linguri de ulei,
  • 7 linguri de faina,
  • 1 praf de copt,
  • 1 pahar de 200 ml suc de fructe de padure.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Rapida Cu Mar:

Batem spuma albusurile cu putina sare adaugam si 7 linguri de zahar si mixam pina se formeaza o bezea lucioasa, amestecam galbenusurile cu praful de copt omogenizam bine si adaugam si uleiul apoi adaugam in albusuri amestecind usor dupa care adaugam treptat putin cite putin din faina pina o punem pe toata amestecid de sus in jos{cu grija}.

Marul il curatam de coaja si il taiem feli pe care le asezam pe fundul tavi presaram peste mar si restul de zahar apoi turnam compozitia, bagam la cuptorul preincalzit 175-180 de grade si coacem timp de 30 de min.

Cind este gata lasam un pic sa se raceasca si turnam peste prajitura paharul de suc acoperim cu un servet curat si lasam sa se raceasca bine apoi putem servi. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Rapida Cu Mar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu rahat de post