Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza bine cu 6 lg zahar pana ce devin ca o spuma, se adauga apa fiarta si seamesteca in continuare. Se pune coaja de lamaie si pe rand cele 6 lg de faina amestecatea cu praful de copt. Se unge tava si se tapeteaza si se toarna blatul. Se da la cuptor la foc potrivit pt. aproximativ 20-25 minute (se face testul cu scobitoarea).
Albusurile se bat spuma cu 150 g zahar si zaharul vanilat pana devine tare.
Dupa ce s-a copt blatul, se unge deasupra cu un strat subtire de gem de caise, apoi se pune spuma si se intinde in asa fel incat sa fie la acelasi nivel. Se da din nou la cuptor pana prinde un pic de culoare deasupra. Se scoate din cuptor si se lasa la rece.
Untul se freaca cu zaharul pudra si cele 2 lg de cacao bine bine. Se intinde aceasta crema peste spuma si se presara deasupra nuca de cocos (sau nuca macinata).
Va urez sarbatori linistite in continuare!