Extraordinar de buna!
Blatul alb: Se bat albusurile spuma tare apoi se pune zaharul, nuca de cocos si faina. Se pune aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se lasa deoparte, nu se pune inca la cuptor.
Blat maro: Se bat 4 albusuri bine, apoi se pune zaharul si se mixeaza in continuare. Se adauga galbenusurile, apoi faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Se toarna in tava peste blatul alb si se pune la cuptor pentru 30 minute, la aproximativ 160 grade.
Crema: Cele 6 galbenusuri ramase de la blatul alb se amesteca cu 6 linguri de faina, 25o g zahar si 300 ml lapte. Se amesteca bine pe foc pana se ingroasa bine, apoi se lasa la racit si se amesteca cu untul frecat spuma. Crema obtinuta se intinde peste blatul copt si racit.
Glazura: Ciocolata se rupe bucatele si se pune intr-o cratita, apoi se adauga frisca, untul si romul se lasa sa se topeasca bine. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se intinde peste crema, iar deasupra se decoreaza dupa plac.