Desert prajitura Noaptea venetiana

de nadina73 in Prajituri, 31 Mar 2010 | 55665 vizualizari

COMENTARII (33)

Lau 1

19.04.2012, 13:49

Micutza Luana 1

29.03.2013, 20:45

nadina73 1

30.03.2013, 01:29

mihasara 1

03.04.2013, 16:51

Alina26 1

24.04.2013, 21:35

ce bine arata..!!!!super frumos!!!!

adry88 1

25.04.2013, 09:53

excelenta

Bia2004 1

29.03.2015, 19:03

Am incercat-o,dar nu stiu din ce motiv crema mi-a iesit foarte subtire

nadina73 1

30.03.2015, 19:08

Buna Bia da acuma vad nu e trecut faina care se pune in pep.Deci in crema trebuie amestecat galbenusurile cu linguri de faina si apoi cu laptele,,,,,,,se pun pe foc amestecand continu pana se ingroasa.se lasa la racit.Se mixeaza untu si se amesteca cu pepu racit.Da e vina mea acuma vad nu e trecut faina.imi cer scuze

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]