De ce ii spune asa nu ma intrebati.Asa am primit-o cu aceasta denumire asa eu o transmit.
Din:faina,drojdie,zahar pudra,margarina(la temperatura camerei),2 galbenusuri,praf de copt si 100 ml lapte se face un aluat potrivit de tare care se imparte in trei parti egale si se da la rece pentru 30 minute.Aluatul impartit in trei se intind pe rand fiecare foaie(totul se pune intr-o tava de aragaz pe care am pus hartie de copt) avand grija ca pe prima foaie sa punem jumatate din cantitatea de gem si o lingura de zahar tos ,un pachet de zahar vanilat si deasemeni nuca jumatate din cantitate,dupacare se intinde cea de a doua foaie si se repeta operatiunea.Punem si cea de a treia foaie si se da la cuptorul preincalzit pt 30 minute.In timpul cat sta la copt punem la topit ciocolata pe care o intindem cand prajitura este gata si scoasa din cuptor.
Pofta buna,