Multumesc Diana_k!
Framantam aluatul si il dam 30 min la rece.Impartim aluatul in doua si intindem prima foaie in tava. Peste aceasta foaie asezam umplutura 1.
Punem pe foc mierea zaharul si untul pana se topesc, dam de-o parte si punem nuca macinata. Intindem aceasta crema peste foaie si dam la foc pt 20'.
Dupa ce s-a copt asezam a doua foaie. Ungem foaia cu gem si peste el batem cele 6 albusuri spuma, adaugam zaharul si nuca de cocos. Dam la foc pt 20'.
Crema
100 ml lapte se amesteca cu amidonul, zaharul, ouale bine batute; restul de late il punem la fiert, apoi turnam aceasta compozitie. Fierbem pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit adaugam untul.
Asamblare
Peste prima foaie intindem crema din care oprim 5-6 linguri, peste crema asezam foaia cu bezea; peste bezea intindem cele 5-6 linguri de crema.
Ornam cu fulgi de ciocolata neagra.
1
Prajitura este usor crocanta, dar a 3-a zi este buna de mancat...cine rezista! :)