O prajiturica fina, delicata si delicioasa!
Blatul: 6 albusuri se bat bine spuma cu un praf de sare...
se adauga mixand zaharul...bana obtineti o bezea teapana
se inglobeaza apoi 6 galbenusuri amestecand usor de jos in sus...
apoi se adauga cafeaua, nuca macinata...si faina amestecata cu praful de copt...
blatul se coace aprox 25 min... la 170-180 grade in cuptorul preincalzit! puteti face testul cu scobitoarea!
Crema:
untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra...
se adauga o lingura de cafea si una de nes.
crema se intinde peste blatul racit...
pastrati tava la frigider cat timp pregatiti glazura...
Glazura:
se adauga toate ingredientele intr-un ibric si se amesteca bine... dupa 3-4 min incepe sa se lege, vedeti sa nu o scadeti prea tare, sa nu se arda, apoi se pune margarina/untul... glazura se toarna calduta peste prajitura... apoi la frigider... dupa ce s-a racorit o puteti portiona dupa bunul plac!