Blatul
Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul, pana isi dubleaza volumul. Se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt si cacaoa, apoi se inglobeaza usor albusurile batute spuma cu ajutorul unei linguri amestecand usor de jos in sus. Tava (25x23) se tapeteaza cu hartie de copt, turnati compozitia in tava si dati la cuptorul preincalzit timp de 25-30 minute. Faceti testul cu scobitoarea.
Cand blatul s-a racit se insiropeaza cu 100 ml de Fanta.
Crema
Untul moale (la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul (va recomand zaharul pudra), apoi se adauga branza. Crema se intinde peste blat si se da la frigider.
Glazura
Budinca se prepara conform instructiunilor de pe plic numai ca in loc de lapte, veti pune Fanta! Cand budinca e gata, se lasa la racorit, acoperind vasul si amestecand din cand in cand ca sa nu faca pojghita deasupra! Glazura se adauga calduta peste prajitura rece!
Prajitura se pastreaza la frigider acoperita, se portioneaza dupa bunul plac!