reteta o am de aici de pe site,am modificato putin
blatul:galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin ca o crema. Albusurile le batem spuma cu un varf de sare, se adauga peste galbenusuri. Se adauga margarina topita si se omogenizeaza bine. Cacaoa, faina si praful de copt se amesteca bine dupa care se cern peste oua. Se amesteca bine. Blatul obtinut se pune intr-o tava unsa si tapetata, se da la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
crema:budinca se amesteca cu zaharul, un pic de lapte si se omogenizeaza. Restul de lapte se pune pe foc si cand fierbe se ia de pe foc, se adauga budinca, se omogenizeaza bine. Se pune din nou pe foc pana se ingroasa bine. Cand s-a racorit putin se adauga margarina topita si se omogenizeaza.
Gelatina se hidrateaza in putina apa rece 10 min. Se incalzeste la baie marine pana se dizolva. Se amesteca in budinca si se lasa la racit. In crema se incorporeaza pulpa de la portocale taiata marunt. Frisca se bate bine si se amesteca cu budinca.
jeleul:praful de budinca se amesteca cu zaharul si putin suc. Restul de suc se pune pe foc si cand s-a incalzit se pune budinca. Se amesteca bine pana se ingroasa, apoi se lasa la racit.
Pe o tava punem blatul-crema de vanilie-jeleul