Cu adevarat un gust excelent :)))
Foile :
Se bat albusurile spuma cu zaharul. Galbenusurile se omogenizeaza cu zaharul vanilat si se toarna peste albusuri, apoi se adauga faina. Se imparte aluatul in jumate si se coc doua foi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se baga in cuptorul preincalzit pt 10-15 min, la foc potrivit.
Crema :
Se amesteca ouale, zaharul si apa si se pun la fiert pe baie de aburi, cand incep sa fiarba, se adauga cacaoa, se amesteca bine si se lasa la racit. Se adauga margarina si la final esentele de rom.
Glazura :
Ciocolata si laptele se pun pe baie de aburi si se amesteca bine pana ce ciocolata se topeste.
Asamblare :
Foaia se taie in 3 bucati egale si peste fiecare punem 4-5 linguri de crema. O foaie, un rand de crema, inca o foaie..si tot asa.Peste ultima foaie se toarna uniform glazura de ciocolata. Se da prajitura la frigider pentru cel putin o ora.