7 Foi :
Crema caramel :
Se prepara crema : se caramelizeaya 200 g zahar.
Separat se amesteca margarina la temperatura camerei cu restul de 100 g zahar si cele 4 oua , iar acest amestec se toarna peste caramelul fierbinte, apoi se pune vasul din nou la foc mic si se amesteca continuu pana ce caramelul s-a dizolvat complet.
Faina se desface in putina apa rece, apoi se toarna in fir subtire in crema, se amesteca bine pana se ingroasa, apoi se da la racit.
Se pregateste compozitia pentru foi : se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile si apoi faina. Din compozitia rezultata se coc pe rand 7 foi in tava detasabila cu diametrul de 26 cm tapetata pe fund cu hartie de copt . Se dau la racit avand grija sa nu se suprapuna.
Asamblare : se pun straturi alternative de foi si crema, ultima va fi foaie. Eu am uns-o cu putina frisca si am ras ciocolata deasupra.