Numele acestui desert inseamna de doua ori (bis) copti (cotti). Are o textura mai dura si se serveste alaturi de cafea, ciocolata calda sau vin.
Incalzeste cuptorul la 180 grade.
Intr-o tava pune foaie de copt.
Bate bine ouale cu zaharul. Adauga faina+cacao + praf de copt+sare, cernute.
Adauga ciocolata si migdalele si amesteca cu mana, ca sa nu se sfarme.
In tava pune compozitia sub forma a 2 cilindri paraleli, de-a lungul tavii. Aplatizeaza cilindrii, astel incat sa nu aibe o inaltime mai mare de 2 cm. Coace 20 minute.
Scoate tava din cuptor si las-o sa se raceasac 10 minute. Taie felii late de maxim 2 cm, pune-i in tava pe o parte si coace-i 5 minute. Intoarce-i pe cealalta parte si mai coace 5 minute.
Cand se racesc, se pot pastra in cutii inchise etans, pentru mai multe luni.