Prajitura "Dintii negrului" (Reteta nr. 200)

de Patricia Iordache in Prajituri, 18 Iul 2013 | 13859 vizualizari

COMENTARII (74)

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 15:53

Costeo, multumesc!

Cris2711 1

18.07.2013, 16:27

felicitari Patty,la cat mai multe,ce harnicutza esti,prin 2038 o sa am si atatea)

Bunica 1

18.07.2013, 16:38

La cat mai multe retete gustoase!

ionela2682 1

18.07.2013, 16:42

Sa fie intr-un ceas bun ..sa fiti veseli si fericiti in continuare ,necazurile sa va ocoleasca..La multi ani!!
La cat mai multe retete delicioase!!!!BRAVOOO!!!

Dea_Dea 1

18.07.2013, 16:48

La cat mai multe PATTY !! arata tare bine , la favorite cu ea!!

Cris2711 1

18.07.2013, 17:28

astept si ziua in care am mai multe retete,decat prieteni)

nico_nicu1234 1

18.07.2013, 18:31

Valclaudia 1

18.07.2013, 19:23

Felicitari, draga mea!

Constelatialeu 1

18.07.2013, 20:35

La multi ani, cu multe impliniri si cat mai multe retete delicioase !

RuxyRux 1

18.07.2013, 21:59

Minunat! Felicitari!

iry-gabriela 1

20.07.2013, 00:31

sa fiti fericiti ! felicitari

Sidy 1

21.07.2013, 07:27

La multi ani fericiti si la cat mai multe retete minunate !

Xandrinne 1

21.07.2013, 08:44

La multi ani fericiti impreuna!

Panacris 1

21.07.2013, 09:57

La mulți ani și la cât mai multe rețete

deyutzky 1

21.07.2013, 10:11

La multi ani!! Si la cat mai multe retete minunate!

babi5 1

21.07.2013, 11:33

La multi ,multi ani ! cu sanatate si cit mai multe retete bune

FlaviaD 1

21.07.2013, 13:31

Dintii negrului? Arata bine dintii acestui negru

marianascarlat 1

21.07.2013, 13:31

La multi ani sanatosi si frumosi! O bunatate!

Geanina87 1

21.07.2013, 23:22

La multi ani frumosi, plini de iubire si mancare buna

Toamna07 1

22.07.2013, 18:03

LA MULTI ANI!!!!!!!!
Sa-i pup dintii lui cremosi!)

Anett 1

24.07.2013, 14:35

hmmmm ce frumos!

Giana 1

01.08.2013, 23:54

Buna Patricia, doar ce am scos prajitura din cuptor. Am respectat pas cu pas indicatiile tale deoarece atunci cand incerc o reteta noua prefer sa o pregatesc mai intai exact ca in reteta si dupaia sa o personalizez (in cazul in care rezultatul final nu este unul satisfacator pt mine).
O singura intrebare am: De ce se face bezeaua la aburi? E prima data cand fac bezea in felul acesta. A iesit groasa, sticloasa, dar nu e tare ca bezeaua facuta la rece.
Inca nu am gustat-o, dar dupa cum arata sunt sigura ca este foarte buna si va trece in lista de retete preferate. Voi reveni pentru a confirma gustul

Giana 1

02.08.2013, 09:21

Asa cum am promis, revin cu o concluzie: delicioasa!!!
Iar bezeaua...perfecta, imi era teama ca se va inmuia, in cateva minute s-a intarit. Multumesc pentru aceasta reteta, am reusit

Patricia Iordache 1

02.08.2013, 09:34

Giana, cat ma bucur ca ai incercat prajiturica! Ma bucur ca ti-a placut si ca ai trecut pe la retetele mele. Bezeaua se face pe baie de abur ca sa se "gateasca" putin albusurile. Sa iti fie de bine si te mai astept pe la mine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu ciocolata si pere