Prajitura "Dintii negrului" (Reteta nr. 200)

de Patricia Iordache in Prajituri, 18 Iul 2013 | 13863 vizualizari

COMENTARII (74)

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 11:05

Babi...

mirela0911 1

18.07.2013, 11:06

Felicitari si la cat mai multe retete!

Miha 1

18.07.2013, 11:18

bravo Pati! La cat mai multe retete bune!

portiadelumina 1

18.07.2013, 11:48

Bravo, Patricia! Măcar voi să gătiţi, că eu

Rocsi 1

18.07.2013, 11:48

La multi ani pentru aniversarea casatoriei si la mai multe retete ..Prajiturica servesc sa stii

Angelina_Elena 1

18.07.2013, 11:50

Felicitari pentru aniversarea celor 4 ani de casatorie si pentru reteta cu nr 200! Imi place prajiturica e super buna!

Alina26 1

18.07.2013, 11:54

Ce bine arata!!!!
Felicitari pentru reteta 200 si la multi ani fericiti pentru cei 4 ani de casatorie!!!!

Giana 1

18.07.2013, 12:10

Daca dupa ce pun bezeaua peste prajitura o mai bag cateva minute la cuptor, ii schimba gustul?

Bya Ralu 1

18.07.2013, 12:17

la multi ani pentru aniversare!

sebirizescu 1

18.07.2013, 12:25

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 12:50

Fetelor, multumesc din suflet pentru urari! Sunteti minunate!

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 12:53

Draga Miha, abia astept sa experimentez sentimentul acela in care voi scrie (reteta cu nr. 1000.

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 12:54

Padre, Sebi...

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 12:57

Giana, bine ai venit pe la retetele mele! Referitor la intrebarea ta: "Daca dupa ce pun bezeaua peste prajitura o mai bag cateva minute la cuptor, ii schimba gustul?" cred ca daca vei pune preparatul la cuptor nu va fi nici o problema insa, cred ca ar trebui sa ai in vedere acest aspect atunci cand faci blatul, in sensul ca in loc de 20-25 minute, sa il tii mai putin, vreo 15 min pentru ca se va coace si in timpul in care v-a avea bezeaua deasupra. Sa-mi spui cum ti-a iesit daca hotarasti sa o bagi la cuptor.

Micutza Luana 1

18.07.2013, 13:10

ela 1

18.07.2013, 13:12

multi ani fericiti inainte in casnicie si multi pe bucataras.ro

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 13:29

Luana...

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 13:29

Ela, multumesc mult!

La Ancuta 1

18.07.2013, 13:41

La multi ani fericiti si plini de intelegere si la cat mai multe retete!!!

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 14:11

Multumesc, Ancutaaa!

alilianaa 1

18.07.2013, 14:58

ce buna.. la mai multe retete...

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 15:10

Multumesc, draga Liliana!

laura_n 1

18.07.2013, 15:11

multi ani inainte cu forta, rabdare si intelepciune, sa treceti peste toate incercarile, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de o casnicie frumoasa in continuare
si la cat mai multe retete

COSTEO 1

18.07.2013, 15:34

La cat mai multe retete ,sa fi sanatoasa,arata fffff bine si arata gustoasa prajitura!place mult!

Patricia Iordache 1

18.07.2013, 15:52

Laura, multumesc pentru gandurile bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aromat