Prajitura din "resturi"

de Panacris in Prajituri, 25 Mar 2012 | 9472 vizualizari

 

Mai mereu ramane cate o bucata de chec, negresa, pandispan sau cozonac, si imi pare rau sa o dau la pasari, asa ca o refolosesc si iese ceva bun si delicios.

 

INGREDIENTE

  • chec 300 g
  • praf de budinca de cacao 2 plicuri
  • lapte degresat 800 ml
  • zahar tos 6 linguri
  • zahar vanilinat 2 plicuri
  • peltea de capsuni 200 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura din "resturi":

Se prepara budinca conform inidcatiilor de pe plic si se lasa sa se racoreasca. Checul se taie felii, se aseaza un strat intr/o forma de yena, se unge cu peltea de capsuni. Se pune budinca peste stratul de chec, se acopera cu restul de chec. Se lasa la rece cca. 30 de minute. La servire se presara zahar pudra sau se adauga frisca. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura din "resturi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Petre Roman