Prajitura cu budinca de lamaie

de camelia_elena in Prajituri, 14 Iun 2013 | 6691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 2 cani de zahar
  • 2 cani cu capa minerala
  • 3/4 cana ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 1 plic praf de copt
  • 1 budinca de lamaie(+ 500 gr de lapte+ 2 linguri de zahar pentru prepararea ei.)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu budinca de lamaie:

Amesteca faina cu praful de copt. Amesteca separat uleiul cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom. Adauga treptat apa minerala, dupa care incorporeaza faina, amestecand in continuare.
Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina sau ulei si tapetata cu faina. Se pune la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu.

In timp ce pandispanul se raceste putin se prepara budinca dupa instructiunile scrise pe pachet. Se pune pe deasupra si se orneaza cu nuca de cocos sau ciocolata rasa( dupa preferinta)

TIPS-URI

1

Cana folosita sa aiba 250 gr.

2

In loc sa tapetati tava puteti sa folositi hartie de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu budinca de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat ciocolatos si budinca de vanilie