Mereu se adună albușuri;) De data asta, chiar mi-a plăcut pufoșenia. Doar că a fost prea puținăăă :(((
Albușurile, atenție!!!, aduse la temperatura camerei se bat energic cu un praf de sare și o lingură de oțet aromatizat. După ce s-au albit și umflat se adaugă îndulcitorul sau zahărul și se amestecă rapid până se obține o spumă lucioasă.
Se adaugă făina și praful de copt cernut, apoi se amestecă ușor până ce se înglobează în amestecul de albuș.
Din compoziția rezultată, se pun deoparte într-un castron un sfert din compoziție, ce se amestecă cu pudra de cacao.
Într-o tavă tapetată se toarnă compoziția albă, apoi cea cu pudra de cacao din loc în loc, deasupra se adaugă zmeura proaspătă.
Prăjitura se dă la copt în cuptorul preîncins cca. 20 de minute la 200 grade. După ce trece testul scobitorii se scoate din cuptor, se lasă la răcit, după care se pudrează cu zahăr. Spor și poftă bună!