Mar umplut

de ianculubita in Dulciuri, 29 Apr 2011 | 4653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2mere
  • 1lingura miez de nuca taiat
  • 1lingurita stafide
  • 1lingura scortisoara
  • 1lingura coniac
  • 2linguri zahar pudra
  • 1lamaie
  • 1ceasca fructe de padure
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar umplut:

Se amesteca intr-un bol nuca,1lingura de zahar pudra,putina scortisoara,si stafidele care au stat in coniac;restul de scortisoara se amesteca cu restul de zahar,se tavaleste marul curatat de seminte,coaja si umplut cu amestecul de nuca,se pune in tava si se da la cuptor 15min.

Coaja de la mar se pune in blender,impreuna cu coaja de lamaie rasa si zeama,1lingura de zahar iar sosul obtinut se lasa deoparte; fructele de padure se trag la tigaie 3min impreuna cu putin zahar; pe farfurie,se serveste marul,in jurul marului fructele de padure iar deasupra sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mar umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu branza dulce si gem de caise