Am topit margarina la microunde, si am lasat-o sa se raceasca. Am pus pe foc laptele impreuna cu zaharul vanilat, fara insa a-l fierbe. Ouale le-am separat, albusurile batandu-le spuma.
Intr-un castron mai mare am pus galbenusurile, pe care le-am amestecat cu zaharul, frecandu-le bine. Am adaugat cele 2 linguri de apa, margarina topita, faina in ploaie si laptele caldut. La amestecarea ingredientelor folosim mixerul pentru o mai buna omogenizare. La urma am adaugat si albusurile, amestecand bine cu un tel.
Compozitia, care este foarte lichida, am pus-o intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Tava am dat-o la cuptor ptr o ora, la 190 grade. In aceasta perioada nu se deschide deloc cuptorul! Eu am mai lasat prajitura cca 20 minute.. ptr ca am avut senzatia ca .. mai trebuia. Deci o lasati cat este cazul, minim o ora.
Cand a fost gata coapta, am dat tava la rece si am taiat-o cand s-a racit complet.
Am servit-o pudrata cu zahar pudra!