Am venit cu desertul pentru acest week-end,dar va zic ca nu am pentru ca le-am facut si le-am trimis pachet.Dar din ce am inteles au avut mare succes si au fost incantati cei ce le-au servit;)
Untul il punem intr-un castronel si il topim fie la microunde,fie pe baie de aburi,apoi il lasam sa se raceasca.
Ouale le separam.
Mixam spuma galbenusurile cu zaharul,pana isi dubleaza volumul.
Incorporam iaurtul,apoi punem si untul topit.
Adaugam praful de copt,zaharul vanilat si coaja rasa de portocala.
Faina o punem in ploaie,timp in care mixam continuu.
Albusurile le batem spuma si le incorporam usor in compozitia de iaurt,cu o lingura.
Tot in compozitie punem si coaja de portocala confiata.
Punem hartiute in tava de briose(sau le ungem cu putin unt daca nu aveti hartiute).
Le umplem cam pe 3 sferturi cu aluatul obtinut,iar deasupra punem bucatele de ciocolata taiata.
Dam tava in cuptorul incins si le lasam pana sunt coapte(facem testul cu scobitoarea).
Cand sunt gata ,le scoatem,le lasam la racorit si servim.