Prajitura cu visine

de Julie in Prajituri, 9 Mai 2010 | 5181 vizualizari

 

O alta reteta grozava si celebra din categoria " deliciile soacrei" :)

 

INGREDIENTE

Pentru tava de la aragaz.

  • 7 oua
  • o cana cu zahar
  • o cana cu faina
  • o lingura razatura cu lamaie
  • o esenta de vanilie
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu si unul de amoniu , stinse cu zeama de lamaie
  • 1 kg visine proaspete fara samburi sau visine de la congelator
  • zahar farin pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Batem bine albusurile cu zaharul adaugam galbenusurile pe rand,
lamaia, vanilia, bicarbonatul si la sfarsit faina.
Amestecam usor.
Turnam amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Deasupra repartizam visinele. Coacem aprox. 25-30 minute.

Dupa ce o scoatem de la cuptor o lasam sa se raceasca si pudram cu zahar farin vanilat.
Taiem romburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ela 1

09.05.2010, 13:22

ne facea si noua mama pe vremuri

ionela2682 1

09.05.2010, 13:27

ela am crezut ca aici nu esti! da tare buna trebuie sa fie!

Rocsi 1

09.05.2010, 19:20

minunata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda si afine