Prajitura cu urda

de cristinutanicolita in Dulciuri, 17 Ian 2016 | 4618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 lg zahar
  • 5 lg faina
  • 1 lg cacao
  • 1 lgt coaja de portocala
  • 1 praf de copt
  • 500 g urda+200 g zahar+coaja de porocala+5 lg lapte
  • 100 g ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu urda:

Se da drumul la cuptor.

Omogenizam urda cu laptele,zaharul,coaja de portocala.

Ouale le separam. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul treptat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile si mixam bine.

Faina o amestecam cu praful de copt, si cacao ,o adaugam in compozitie si amestecam cu o spatula de jos in sus.

Punem alautul intr-o tava si punem urda cu o lingura.

O cocem la foc mediu.

Dupa ce s-a racit radem ciocolata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu urda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy cu urda