Prajitura cu suc de portocale

de lacrimioara in Prajituri, 2 Ian 2011 | 11468 vizualizari

 

cred ca o cunoaste toata lumea aceasta prajitura mie imi place este usoara si buna

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 6 oua,
  • 4 linguri faina
  • 6 linguri zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingura praf de copt,
  • 90 ml ulei.

Crema1:

  • 500 grame branza vaci,
  • 200 gr zahar pudra,
  • 2 pachetele zahar vanilat,
  • 250 gr unt.

Crema 2:

  • 2 budinci vanilie,
  • 1 litru  suc portocale,
  • 3 -4 linguri zahar.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu suc de portocale:

Preparare blat:

ouale se separa se bat albuasurile spuma cu zaharul,galbenusurile spuma tare dupa care adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul si faina amestecata cu praful de copt si cacaua se amesteca bine ,dupa care se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt cam 25 minute la 180 grade,intre timp batem untul spuma impreuna cu zaharul si vanilia adaugam branza,dupa ce s-a racit blatul punem crema de branza peste el si facem budincile,procedam la fel cum se face o budinca punem sucul la fiert ,budinca o amestecam cu 3 linguri de suc sau daca e nevoie mai mult sa o dizolvam si zaharul cand sucul incepe sa fiarba punem budinca si amestecam pana se ingroasa,o luam de pe foc si o turnam uniform peste crema de branza si gata  se taie dupa cateva ore de stat la frigi. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si jeleu de zmeura