Am separat albusurile de galbenus si am batut albusurile spuma cu zaharul si praful de sare iar in galbenusuri am pus zaharul vanilat, esenta, praful de copt, uleiul, laptele caldut si coaja de portocala. Am mixat bine pana s-a omogenizat bine compozitia apoi turnam peste albusurile batute spuma. Cu grija amestecam de jos in sus, apoi punem faina in ploaie amestecand usor. Impartim in doua compozitia, iar in una din ele se pune praful de budinca cu gust de vanilie iar in cealalta se pune ceea cu gust de capsuni.
Tapetam o tava cu hartie de copt sau cu ulei si turnam prima compozitie cu gust de vanilie, presaram miez de nuca si bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt.10 minute, apoi scoatem tava si turnam peste ea ceea de a doua compozitie cu capsuni si bagam la cuptor pana se coace frumos.
Cand prajitura s-a copt se scoate si se lasa sa se raceasca apoi punem ciocolata topita deasupra.