Simplu si gustos,chiar daca aspectul e ''flendurit''cum a zis Gaby,daca nu ma insel.Uneori imi plac astea flendurite,care nu arata ca de cofetarie......E o prajitura cu ce am gasit prin perimetrul bucatariei mele.....
Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem spuma tare.Galbenusurile cu zaharul le mixam sa se topeasca zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza.Apoi incorporam plicul creme ole si la final adaugam albusurile ,amestecand de jos in sus cu miscari incete.
Imbracam tava cu hartie de copt-20/30 cm-asezam in tava cele 12 piscoturi,printre piscoturi punem visinele amestecate cu zaharul iar peste ele turnam compozitia de mai sus.Se da tava la cuptorul preincalzit,e gata cand trece testul scobitorii. Se scoate tava din cuptor si se rastoarna pe o tava,partea de jos va deveni partea de sus,se stropeste cu sos de ciocolata ,se lasa la racit apoi se portioneaza in asa fel incat piscotul sa fie taiat pe jumatate.
1
visinele le dezghetam de seara ,sa se scurga bine