Prajitura cu perlute de branza

de Corinuta in Prajituri, 20 Apr 2013 | 2856 vizualizari

 

Reteta asta e preluata de la Nadina mea draga si am facut-o de multe ori in ultimul an pentru ca a avut un mare succes si imi plac tare mult ingredientele.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 600 g iaurt
  • 200 g smantana
  • 250 g branza cottage nesarata
  • 75 g unt topit
  • 1 si 1/2 pahar zahar
  • 1 pahar faina de malai
  • 1/2 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g stafide
  • esenta de vanilie
  • 50 g ciocolata neagra + 4 linguri frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu perlute de branza:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga iaurtul, smantana,esenta de vanilie, malaiul si faina amestecata cu praf de copt. La sfarsit se adauga untul topit, branza si stafidele.

Intr-o tava unsa cu unt se toarna compozitia, iar deasupra se presara ciocolata topita amestecata cu frisca.

Se coace 45 de minute la 180 de grade.

Se taie mai bine rece, daca aveti rabdare :)

Sursa

TIPS-URI

1

cand fac in tava mica rotunda, injumatatesc cantitatile

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu perlute de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, stafide, banana si piersici