O prajitura de toamna cu fructe aromate cu o textura umeda si placuta. Usoara, economa si perfecta pentru o dupa-masa friguroasa de toamna.
Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare. Adaugam zaharul si mixam aprox 4-5 minute.
Urmeaza uleiul, sucul de portocala cu pulpa si laptele si mixam dupa fiecare. Incorporam apoi faina, amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.
La final adaugam gutuia curatata de coaja si data prin razatoarea mare.
Turnam compozitia intr-o tava mica unsa cu unt si tapetata cu faina.
Perele spalate si curatate le taiem felii si le asezam deasupra. Stoarcem sucul de la cealalta jumatate de portocala peste pere, presaram zaharul vanilat si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 35 min.
Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca putin apoi pudram cu zahar pudra si servim.